2012. november 8., csütörtök

Álmodozásaim színei

 


Néha elképzelek egy világot, amilyen manapság már sajnos nem létezik. Egy világot tele mágiával és varázslattal, nehéz lehet ezt elképzelni a hétköznapi fáradtságaink közepette. Nekem könnyen szokott menni, hiszen gyermekkorom óta menekülök a valóság elől. Igen, tudom, ez rossz dolog, el kell fogadni a valóságot és abban kell élnünk. De abban is biztos vagyok, hogy ha mellőzném az álmodozásaimat és csak a valóságban élnék, akkor abba belehalnék.

 
Néha az álmodozásaim során színek általi tapasztalásaim vannak. Egy színnel kezdődik, az én esetemben a leggyakoribb szín a rózsaszín, aki ismer tudja, hogy nem ez a kedvenc színem, szóval nem tudom miért pont rózsaszín. :)

Egy rózsaszín mezőt látok magam előtt, az egész energiából áll, ez az energia mozog és mégis egy helyben áll - közben jó érzések töltik el az elmém és a testem - ott állok a mező szélén. Csak nézem és közben érzem, ahogyan az a meleg rózsaszín energia áthat engem és minden mást is. Ha megpróbálok távolabb nézni akkor nem látok semmit, talán valami szélén állhatok, vagy pedig egyenlőre elég ezt látnom. Szeretek elmerülni ebben a rózsaszín világban. :)


Van egy másik szín is, az pedig az energia színe, nem sárga, hanem fehéres ragyogó színű. Ez az energia az égiekhez vezet. Ha ezt látom, akkor általában meditációs állapotban vagyok. Ezt is jó elképzelni, habár ez inkább emelkedettebb tudatállapotot jelent. Emelkedettebb, égi dolgokat, tisztákat és gyógyítókat mind testileg és lelkileg.


És van egy harmadik szín is, amire így hirtelen emlékszem, a világoskék, gyönyörű ragyogó szín. Ez akkor van, amikor a barátaimmal összejövünk és próbálok előző életünkbe belelátni, amikor így utoljára együtt voltunk. Akkor szokott megjelenni az a világoskék szín, de itt is energiával van fűszerezve. Együtt állunk körben, egymás mellett, a sorrend most nem fontos. :) Nem messze tőlünk helyezkedik el ez a kupola. Olyan, mint egy nyitott háló, az energiának itt is van valami jelentése, de azt még nem sikerült "megfognom", talán majd legközelebb. :)

Szép Estét mára :)
M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése